Upisi - Ispisi

NOVO!!

OBAVIJEST i INFORMACIJE o postupku upisa
djece rane i predškolske dobi u programe predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2024./2025. na području Grada zagreba možete pronaći OVDJE.

VAŽNE NAPOMENE

  • PRAVILNIK O UPISU DJECE I ODLUKE O NAČINU OSTVARIVANJA PREDNOSTI PRI UPISU TE NAPLATI USLUGA DJEČJIH VRTIĆA možete pronaći OVDJE
  • PONUDU POSEBNIH PROGRAMA u Dječjem vrtiću "Krijesnice" možete pronaći OVDJE
  • POVEZNICU za elektroničku prijavu za upis u dječje vrtiće možete pronaći OVDJE
  • Dječji vrtić "Krijesnice" pripada gradskoj četvrti Donji grad - kojoj četvrti pripadate prema Vašoj adresi prebivališta (za eventualno ostvarivanje prednosti, odnosno dodatnog 1 boda), možete provjeriti OVDJE
  • Prijava se podnosi u samo jedan gradski dječji vrtić (primarni izbor), s mogućnošću odabira drugog gradskog dječjeg vrtića (kao alternativne opcije)
  • Molimo vas da prilikom unosa adrese prebivališta/boravišta unesete puni naziv ulice s kućnim brojem!
  • Podnošenje zahtjeva za upis - od 13. do 23. svibnja 2024.
  • Objava rezultata - 19. lipnja 2024.
  • Za sva dodatna pitanja i informacije, možete nam se obratiti na direktan e-mail za upise - upisi.dvkrijesnice@gmail.com
U prilozima u nastavku možete preuzeti Zahtjeve za upis i Obrasce za inicijalni razgovor za upis u jaslice i vrtić, za novu pedagošku godinu 2024./2025., no naglašavamo da se redoviti upisi koji traju od 13. do 23. svibnja 2024.g. provode isključivo online putem poveznice koja je navedena u naputcima gore (https://eupisi.zgvrtici.hr/welcome).
Obrasce Zahtjeva za upis i Inicijalnog razgovora za upis u program predškole za djecu koja nisu uključena u programe predškolskog odgoja i obrazovanja, za novu pedagošku godinu 2024./2025. predaju se isključivo u vrtiće koje imaju verificirani program predškole u trajanju od 250 sati (popis vrtića možete pronaći OVDJE). Dječji vrtić "Krijesnice" ne provodi program predškole.NOVO!!

Plan upisa djece rane i predškolske dobi u programe Dječjeg vrtića "Krijesnice" za pedagošku godinu 2024./2025. možete pronaći OVDJE, a Ponudu posebnih programa Dječjeg vrtića "Krijesnice" za pedagošku godinu 2024./2025. možete pronaći OVDJE.
Raspored odgojnih skupina za pedagošku godinu 2023./2024., s popratnom Obavijesti, možete pronaći OVDJE.VAŽNO!!
Podsjećamo i na Obavijest s bitnim informacijama o početku nove pedagoške godine 2023./2024. koju možete pogledati OVDJE. Brošure za roditelje/skrbnike novoupisane djece za pedagošku godinu 2022./2023. - Prvi polazak u jaslice/vrtić možete pronaći OVDJE.
Raspored odgojnih skupina za pedagošku godinu 2022./2023. s popratnom obavijesti možete pronaći OVDJE.
Rezultate upisa za pedagošku godinu 2022./2023. s popratnom obavijesti možete pronaći OVDJE.
 


Ispiši stranicu