Sudjelovanje u UNICEF-ovu programu "Škole za Afriku" - Zahvala

Poštovani roditelji / skrbnici!

Zahvaljujemo što ste nas podržali u humanitarno-edukativnom programu "Škole za Afriku" i zajedno s nama sudjelovali u prodajnoj izložbi ručno oslikanih dječjih torbica. Nekoliko zabilježenih trenutaka možete vidjeti na fotografijama u nastavku.


                  

Prikupljena sredstva uplatili smo na žiro račun UNICEF-ova Ureda za Hrvatsku, u svrhu donacije za program "Škole za Afriku", iz kojeg su nam se divnom porukom zahvalili na sudjelovanju, a čije dijelove vam prenosimo u nastavku.

Veselimo se na daljnjoj suradnji!


...predivna izložba!! Zaista ste nas oduševili. Stvorili ste pravu galeriju umjetničkih djela koja su mališani Dječjeg vrtića „Krijesnice“ marljivo izradili. Veseli nas da je odaziv bio tako dobar i da su roditelji zdušno podržali plemenite namjere svojih djevojčica i dječaka. Svim djelatnicima vrtića od srca zahvaljujemo na uloženim trudu koji je omogućio ovakav doprinos programu „Škole za Afriku“.

Iskreno zahvaljujemo na dragocjenoj donaciji koju ste prikupili svojom humanitarno-edukativnom izložbom i njome pridonijeli zaštiti prava na obrazovanje najranjivije djece afričkog kontinenta! Hvala vam što ste se usprkos svim izazovima udružili u solidarnosti te svojom donacijom podržali stvaranje obrazovnih mogućnosti za djevojčice i dječake Madagaskara!

Prilika za obrazovanje prilika je za sretnije djetinjstvo i sigurniju budućnost, no milijuni najranjivije djece Afrike još uvijek ne mogu ostvariti svoje pravo na obrazovanje. Vaša donacija to pomaže promijeniti!
Vašu donaciju uložit ćemo u obnovu starih i izgradnju novih škola, sigurnih od vremenskih nepogoda, educirat ćemo nastavnike, osigurati kvalitetne nastavne materijale, podržati najsiromašniju djecu te provesti brojne druge aktivnosti kako bi obrazovanje bilo neizostavan dio odrastanja baš svakog djeteta Madagaskara.

Djelatnicima vrtića želimo od srca zahvaliti na ulaganju dodatnog truda kako biste obogatili vrtićke dane svojih mališana i omogućili im da doprinesu boljim životnim šansama najranjivije djece Afrike te ozračju tolerancije i solidarnosti u našoj zemlji.

Ponosni smo što zajedno stvaramo svijet dostojan baš svakog djeteta!

Želim vam mnogo sreće i uspjeha u daljnjem učenju te prikupljanju sredstava za djecu afričkih zemalja. Ovo je zaista predivan početak...

S nadom da ćemo nastaviti međusobnu suradnju u okviru programa i humanitarnih akcija općenito, još jednom vam od srca zahvaljujemo!

Djelatnici Dječjeg vrtića "Krijesnice"

Ispiši stranicu