Likovni natječaj: "Maskirani Maksimir" - izbor pobjednika!

Obavijest o izboru pobjednika likovnog natječaja „Maskirani Maksimir“ i online izložbi
 
Odlukom organizatora Centra za kulturu i informacije Maksimir iz našeg dječjeg vrtića izabrana su dva pobjednička rada: oslikana maska djevojčice Zlate iz odgojne skupine: „Cvjetići“ i oslikana maska dječaka Filipa iz odgojne skupine „Bobice“.
 
Pobjednici su na poklon dobili svoj kreativni autorski rad otisnut na platnenu zaštitnu masku za lice.
   

 
Ostali izabrani dječji radovi iz odgojnih skupina: „Cvjetići“, „Bobice“, „Jagodice“ i „Zvjezdice“ mogu se pogledati putem online izložbe na web stranici Centra za kulturu i informacije Maksimir  mojmaksimir.com.
 
 
Čestitamo našim malim pobjednicima Zlati i Filipu
i naravno svim ostalim kreativnim autorima!!!U suradnji DV "Krijesnice" i Centra za kulturu i informacije Maksimir, sudjelujemo u natječaju za izbor likovnih dječjih radova na temu fašnika, pod nazivom: "Maskirani Maksimir".

Ideja organizatora natječaja je da zaštitne maske budu oslikane na djeci zanimljiv način, odnosno njihovim vlastitim likovnim radovima koji najbolje odražavaju nepresušni izvor dječje mašte i kreativnosti.

Najbolji dječji radovi na zadanu temu po objavi organizatora, bit će tiskani na zaštitne platnene maske za lice.Ispiši stranicu