Zahvala - Humanitarna izložba "Škole za Afriku"

Poštovani roditelji/skrbnici!
 
Hvala vam što ste se ponovno odazvali humanitarnoj izložbi u sklopu UNICEF-ovog programa „Škole za Afriku“. Vaši dobrovoljni prilozi (1.817,15 kuna) proslijeđeni su UNICEF-ovom Uredu za Hrvatsku, u svrhu donacije za program „Škole za Afriku“.
S nadom da će se ovako uspješna suradnja u okviru programa i humanitarnih akcija općenito i dalje nastaviti, još jednom vam od srca zahvaljujemo!
 
Djelatnici i djeca Dječjeg vrtića ''Krijesnice''„Jedna od najvažnijih stvari koju možete učiniti na ovoj zemlji je dati ljudima do znanja da nisu sami“. – Shannon L. Alder

 
OBAVIJEST
 
Poštovani roditelji/skrbnici,
 
Dječji vrtić „Krijesnice“ ove pedagoške godine ponovno se priključio UNICEF-ovu programu „Škole za Afriku“.
 
Ovaj humanitarno-edukativni program UNICEF u Hrvatskoj provodi već petnaestu godinu uključivanjem djece i mladih, koji uz podršku odgojno-obrazovnih djelatnika uče o dječjim pravima i razvijaju svoju solidarnost stvarajući obrazovne mogućnosti za svoje vršnjake s afričkog kontinenta.
 
U pedagoškoj godini 2022./2023. kroz navedeni program prikupljat će se sredstva za obnovu starih, izgradnju novih škola, edukaciju nastavnika na području Etiopije, gdje 36 milijuna djece odrasta u siromaštvu.
 
Nositelji navedenog programa u našem vrtiću su polaznici skupine „Busy Bees“, s odgojiteljicama/koordinatoricama Becić Majom i Biuk Enom. Programu se priključuju i ostale skupine: „Cvjetići“, „Krijesnice“, „Balončići“, „Jagodice“, „Bobice“, „Teddy Bears“, „Lavići“, kao i jasličke skupine „Kruškice“, „Pužići“, „Jabučice“, te „Žabice“.
 
U prizemlju centralnog objekta održat će se humanitarna izložba dana 20. listopada, u popodnevnim satima.
 
Prikupljena sredstva bit će uplaćena na žiro račun UNICEF-ova Ureda za Hrvatsku, u svrhu donacije za program „Škole za Afriku“.

 
Ovim putem želimo zahvaliti roditeljima/skrbnicima na nesebičnoj podršci djeci i odgojiteljima kako bi ovaj program bio što uspješniji te kako bismo prikupili što više sredstava koja će omogućiti pristup obrazovanju što većem broju djece u Etiopiji.
 
 
U Zagrebu, 17. listopada 2022.                                                                       


RAVNATELJICA
Marijana ČičmakIspiši stranicu