Održan roditeljski sastanak "Aktivnosti u odgojno-obrazovnom radu u jaslicama"

U četvrtak, 10. studenog 2022. godine, s početkom u 17,00 sati,
u dvorani centralnog objekta Krajiška 7a održan je
zajednički tematski roditeljski sastanak pod nazivom
"Aktivnosti u odgojno-obrazovnom radu u jaslicama",
za sve roditelje djece iz jasličkih odgojnih skupina u Dječjem vrtiću "Krijesnice".
Roditeljski sastanak održale su odgojiteljice Nikolina Šimunić i Ivana Juroš.

 

Zadovoljstvo nam je bilo predstaviti našim roditeljima aktivnosti koje provodimo s našim najmlađima - jasličancima, u odgojnim skupinama, kao vjeran prikaz onoga što svakodnevno radimo s djecom unutar redovitog odgojno-obrazovnog rada.

Odgojiteljice su predstavile osnovne značajke djece u jasličkoj dobi kroz okvirnu kategorizaciju aktivnosti koje se provode u jaslicama (osjetilne, spoznajne, motoričke, likovne, govorne, glazbene, simboličku igru, pojam o sebi, socijalnu svijest i sl.), a sve kroz mnoštvo praktičnih primjera aktivnosti i igara koje koriste u radu te kroz foto i video zapise djece u tim aktivnostima, kao vizalne primjere.

Od srca vam zahvaljujemo na vašem odazivu i interesu za ovu vrlo bitnu temu, bilo nam je zadovoljstvo vidjeti vas u tolikom broju.

Svjesni da nam je svima zajednički cilj kvalitetna suradnja, nadamo se da ćete ovako akivno sudjelovati i u budućnosti, u planiranim daljnjim aktivnostima koje organiziramo.

Zahvaljujemo i na povratnim informacijama pruženim kroz ocjene i komentare u evaluacijskim listama nakon održanog roditeljskog sastanka, one će nam svakako biti vodilja u nastavku održavanja ovakvog načina suradnje, s temama koje su od značaja i interesa i za vas roditelje.

Veselimo se nastavku daljnje uspješne suradnje!

Djelatnici Dječjeg vrtića "Krijesnice"

Ispiši stranicu