Roditeljski sastanak za roditelje djece školskih obveznika u 2023./2024.

U utorak, 14.02.2023. godine, održali smo roditeljski sastanak za sve roditelje djece školskih obveznika u školskoj godini 2023./2024., u dvorani centralnog objekta Krajiška 7a.

Teme zajedničkog sastanke bile su:
  • "Predčitačke vještine" - prezentacija koju su održale odgojiteljice Marijana Blažić i Vesna Grgetić, a koja je predstavila način na koji se predčitačke vještine usvajaju kroz različite aktivnosti u Vrtiću te preporuke za rad kod kuće, za uspješno usvajanje ove iznimno bitne odrednice spremnosti za školu
  • "Upis u 1. razred osnovne škole" - prezentacija koju je održala psihologinja Katarina Brekalo, a koja je informirala roditelje o svim koracima potrebnim za proceduru upisa u 1.r. OŠ (procjena u vrtiću, procjena u školi, liječnički pregledi, odgode i sl.) te predstavila način na koji se procjena spremnosti za školu odvija u našem vrtiću i načine na koje se mogu informirati o rezultatima procjene (individualni razgovori)

Po završetku zajedničkog sastanka, održani su i posebni roditeljski sastanci odgojitelja i roditelja svih predškolskih odgojnih skupina: "Krijesnice", "Jagodice" i Bobice".

Od srca zahvaljujemo svim roditeljima na velikom odazivu na roditeljski sastanak, kao i na pozitivnim i korisnim evaluacijama koje ste dali po završetku sastanka, a koji nas motiviraju da ove i slične teme prezentiramo i na budućim zajedničkim sastancima i predavanjima!
Nadamo se da ćemo i dalje ovako uspješno međusobno surađivati!


Ispiši stranicu