Edukativno predavanje za roditelje/skrbnike - "Zajedničko putovanje djece i roditelja prema poželjnim prehrambenim navikama"

U ponedjeljak, 16. listopada 2023. godine održano je edukativno predavanje za roditelje/skrbnike, vezano uz Svjetski dan hrane, na temu iz područja prehrane, pod nazivom "Zajedničko putovanje djece i roditelja prema poželjnim prehrambenim navikama".

Zahvaljujemo svim roditeljima/skrbnicima na odazivu na predavanje, iznimno važno i aktualno u današnjoj svakodnevici.

Ovim putem Dječji vrtić "Krijesnice" srdačno zahvaljuje prof.dr.sc. Ivani Rumbak na održanom edukativnom predavanju, u kojem nam je osvijestila važnost pravilne i zdrave prehrane u cjelovitom razvoju djece, ali i odraslih. Predavanje je bilo iznimno inspirativno, ostavilo nas je s mnogo pitanja, ali i motivacije za promjenama u navikama hranjenja, kako bismo svojoj djeci, ali i sebi, omogućili što zdraviji i sretniji život.

Također, ovim putem zahvaljujemo i gđi. i gdinu. Ćurko, suradnicima i kolegama na Prehrambeno-biološkom fakultetu, uz čiju smo podršku i ostvarili međusobnu suradnju i omogućili ovo hvalevrijedno predavanje.

Veselimo se našoj daljnjoj suradnji!

Donosimo i nekoliko fotografija s održanog predavanja....


 

 

Ispiši stranicu