VRTIĆ U MOM DOMU

Poštovani roditelji / skrbnici,

S obzirom na cjelokupnu situaciju s pojavom koronavirusa i potresa, stručni tim u suradnji s odgojiteljima Dječjeg vrtića “Krijesnice”, za vas je pripremio poseban kutak pod nazivom

 “Vrtić u mom domu”.

 

Kako bismo vam olakšali boravak s djecom kod kuće i dali ideje kako zainteresirati dijete za svakodnevne aktivnosti, s vama ćemo podijeliti materijale i aktivnosti koje možete primijeniti u krugu svoga doma. 

 

Pratite naše web stranice jer ćemo materijale nadopunjavati te vjerujemo da ćete u njima, zajedno sa svojom djecom, pronaći kutak utjehe i zadovoljstva u ovo krizno vrijeme.

 

Vaši djelatnici Dječjeg vrtića “Krijesnice”
 


Informacija o prijedlogu gradonačelnika za oslobađanje plaćanja participacije za dječje vrtiće - LINK
Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je u proceduru izmjenu Programa javnih potreba u predškolskom odgoju i obrazovanju te skrbi o djeci rane i predškolske dobi Grada Zagreba za 2020. godinu prema kojoj se roditelji/skrbnici korisnici dječjih vrtića kojima je osnivač Grad Zagreb od 1. travnja 2020. u cijelosti oslobađaju plaćanja participacije u cijeni vrtića do opoziva Odluke o obustavi izvođenja nastave u visokim učilištima, srednjim i osnovnim školama te redovnog rada ustanova predškolskog odgoja i obrazovanja i uspostavi nastave na daljinu Vlade RH.

 
Poštovani roditelji / skrbnici,

Centar za rehabilitaciju Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, zbog nemogućnosti pružanja usluga direktnim putem te uvažavajući trenutne okolnosti, omogućio je besplatno telefonsko savjetovanje vezano uz različita područja razvoja djeteta.
Na slici su prikazana područja iz kojih stručnjaci (psiholozi, edukacijski rehabilitatori, logopedi i socijalni pedagozi) pružaju podršku i savjetovanje, vrijeme u koje ih se može nazvati i telefonski brojevi.Ispiši stranicu