Prijelaz djece prije redovnog upisa za 2023./2024.


 OBAVIJEST

RODITELJIMA/SKRBNICIMA O MOGUĆNOSTI PRIJELAZA DJETETA/DJECE U DRUGI GRADSKI DJEČJI VRTIĆ ZA PEDAGOŠKU GODINU 2023./2024.
 
 
Roditelji/skrbnici kojima je dijete upisano u gradski dječji vrtić koji im ne odgovara po mjestu stanovanja, imaju mogućnost prijelaza djeteta/djece u drugi, odgovarajući, gradski dječji vrtić.
 
 
Zainteresirani roditelji/skrbnici pisanu ZAMOLBU o potrebi prijelaza djeteta/djece u drugi gradski vrtić trebaju predati u tajništvo DV "Krijesnice" u razdoblju
OD 20. DO 24. OŽUJKA 2023. GODINE.
 
 
Komisija za upis djece u dječjem vrtiću "Krijesnice" rješavat će Zamolbe roditelja/skrbnika u skladu s Pravilnikom o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga i kriterijima za prednost pri upisu.
 
Dječji vrtić "Krijesnice" izvijestit će roditelje/skrbnike o rezultatima postupka prijelaza djece 03. travnja 2023. godine.
 
Temeljem odobrenog prijelaza roditelji/skrbnici ispisat će dijete/djecu s 31. kolovozom 2023. godine iz DV "Krijesnice" i upisati ih u odgovarajući dječji vrtić s početkom pedagoške godine 2023./2024., odnosno od 01.rujna 2023. godine.
 
 
*Obrazac Zamolbe dostupan je kod matičnih odgojitelja u odgojnoj skupini djeteta, u tajništvu vrtića te na web stranici vrtića.
 
 

Prilozi:


Ispiši stranicu