NOVO! Prijelaz djece prije redovnog upisa za 2024./2025.


 OBAVIJEST

RODITELJIMA/SKRBNICIMA O MOGUĆNOSTI PRIJELAZA DJETETA/DJECE U DRUGI GRADSKI DJEČJI VRTIĆ ZA PEDAGOŠKU GODINU 2024./2025.
 
 
Roditelji/skrbnici čije je dijete/djeca upisano u gradski dječji vrtić, a ne odgovara im po mjestu stanovanja, mogu poslati Zamolbu za prijelaz djeteta/djece u drugi odgovarajući gradski dječji vrtić.
 
 
Zainteresirani roditelji/skrbnici pisanu ZAMOLBU za prijelaz djeteta/djece u drugi gradski vrtić trebaju predati osobno u tajništvo DV "Krijesnice", Krajiška 7a u razdoblju
OD 26. VELJAČE DO 01. OŽUJKA 2024. GODINE.
 
 
U skladu s obavijesti Gradskog ureda za obrazovanje, sport i mlade i odredbama Pravilnika o upisu djece u Dječji vrtić "Krijesnice", a temeljem pisanog Zahtjeva roditelja/skrbnika djeteta, Dječji vrtić provodi postupak prijelaza djece polaznika Dječjeg vrtića u drugi gradski dječji vrtić.
 
Dječji vrtić "Krijesnice" izvijestit će roditelje/skrbnike o rezultatima postupka prijelaza djece u gradskim dječjim vrtićima 13. ožujka 2024. godine.
 
Roditelji/skrbnici djece čiji je Zahtjev za prijelazom prihvaćen u drugom gradskom dječjem vrtiću obvezni su ispisati dijete/djecu iz Dječjeg vrtića "Krijesnice" s 31. kolovozom 2024. godine i sklopiti ugovor s gradskim dječjim vrtićem u koji prelazi 01.rujna 2024. godine, osim za nove područne objekte Dječjeg vrtića "Zrno": Ivanja Reka i Žitnjak te novi Dječji vrtić "Sesvetski Kraljevec", gdje su obvezni ispisati dijete i sklopiti ugovor s datumom početka rada željenog novog objekta ili Dječjeg vrtića "Sesvetski Kraljevec". 
 
*Obrazac Zamolbe dostupan je kod matičnih odgojitelja u odgojnoj skupini djeteta, u tajništvu vrtića te na web stranici vrtića.
 
 

Prilozi:Ispiši stranicu